Mannen doen zich voor als agenten bij bejaard echtpaar.

dinsdag 1 november 2016

Renkum - De politie waarschuwt voor nepagenten in Renkum, die op maandag 31 oktober in ieder geval bij één bejaard echtpaar aan de Groeneweg hebben aangebeld. Waarschijnlijk waren ze van plan om het echtpaar te beroven. De politie komt graag in contact met mensen die ook ongewenst bezoek van deze mannen hebben gehad.

Aan het eind van de ochtend kwamen twee mannen in blauw uniform aan de deur bij een het echtpaar. Zij gaven zich uit als politie agenten en wilden in verband met een onderzoek binnen komen. De bewoners vertrouwden dit niet en hebben de mannen niet binnen gelaten. Daarna belden ze de politie. Ondanks dat de agenten 5 minuten na de melding ter plaatse waren, werden de mannen niet meer aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart naar het duo.

Het gaat om twee lange blanke mannen van rond de 40 jaar oud. Ze hebben een normaal postuur en zijn donker gekleed. Ook lieten ze een legitimatiebewijs zien dat van de politie zou zijn. De politie vraagt mensen direct te bellen met 112 als deze mannen aan de deur komen. Mensen die mogelijk al eerder een bezoekje van het duo hebben gehad, wordt verzocht om zich te melden bij de politie via 0900-8844.

2016536561 LH

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Heteren | 112 alarmeringen Heteren | Goedkoop Tanken in Heteren | Supermarkten in Heteren | Weerbericht Heteren