Wie zag straatroof op John Frostbrug

donderdag 22 december 2016

Arnhem - De politie van Arnhem is op zoek naar mensen die dinsdagmiddag, 20 december, getuige zijn geweest van een straatroof die even voor 18.00 uur plaats vond aan de centrumzijde van de John Frostbrug.

Rond dat tijdstip liep een vrouw vanaf de Walburgstraat het paadje omhoog naar de John Frostbrug om verder te lopen in de richting van Arnhem-Zuid. Toen zij ter hoogte van de bushalte was, werd haar tas door een man uit haar hand gerukt. Vervolgens zag ze twee mannen op een scooter wegrijden in de richting van Arnhem-Zuid. Van de beide mannen is alleen bekend dat ze in het donker gekleed waren.

De mannen gingen er vandoor met de tas van de vrouw die overigens geen waardevolle goederen bevatte. Wel heeft de tas een emotionele waarde voor de vrouw.

De politie zoekt getuigen van deze beroving, in het bijzonder twee fietsers die op het moment van de beroving voorbij kwamen en nog achter de daders zijn aan gegaan. Zij worden verzocht zich te melden bij de politie in Arnhem via telefoonnummer 0900-8844 of eventueel anoniem via 0800-7000.

Mochten er mensen zijn die de tas hebben gevonden dan worden ook zij verzocht te reageren. Het betreft een blauwe kunstleren tas met een klep aan de voorzijde.2016619193 bvi

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Heteren | 112 alarmeringen Heteren | Goedkoop Tanken in Heteren | Supermarkten in Heteren | Weerbericht Heteren