Twee aanhoudingen na inbraak in schuur

maandag 6 februari 2017

Ewijk - Agenten hebben in de nacht van zondag op maandag in Ewijk twee mannen aangehouden. Zij worden verdacht kort daarvoor een inbraak te hebben gepleegd in een schuurtje aan de Burgemeester Blessinglaan. Daarbij was een fiets ontvreemd. De fiets is inmiddels terug bij de rechtmatige eigenaar.

Rond 03.30 uur merkte een bewoner van een woning aan de Burgemeester Blessinglaan dat er werd ingebroken in de schuur bij zijn woning. Toen hij ging kijken, waren de daders er vandoor en bleek een fiets uit de schuur te zijn weggenomen. Hij belde direct de politie die met meerdere eenheden in de omgeving ging zoeken naar de daders.

Op de Prins Alexanderstraat zagen agenten twee mannen op een fiets rijden. Bij het zien van de agenten sprong één van de mannen van de fiets en ging er lopend vandoor. De andere man fietste in de richting van De Klef. Deze man, een 28-jarige Nijmegenaar, kon even later op de Pater van Boxtelweg worden aangehouden. De tweede man, een 34-jarige Nijmegenaar, werd even later aangetroffen op de Van Heemstraweg.

Beide verdachten zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.2017057471 bvi

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Heteren | 112 alarmeringen Heteren | Goedkoop Tanken in Heteren | Supermarkten in Heteren | Weerbericht Heteren