Politie maakt einde aan dreigende situatie

zondag 4 september 2016

Andelst - De politie heeft op zaterdag 3 september rond 15.30 uur een 50-jarige man uit Andelst aangehouden, die daarvoor diverse bedreigingen uitte, vernielingen pleegde en ook een politie-agent met een vuurwapen (of iets wat daarop leek) bedreigde.

De politie kreeg in eerste instantie een melding van een 48-jarige man, die gewond was geraakt toen hij tijdens een ruzie een ruit insloeg van een andere woning in Andelst. Daarop liep hij –gewond en al- naar de woning van de verdachte. De politie werd gewaarschuwd en kwam met ambulance ter plaatse, ten einde zorg te verlenen aan de gewonde.

Toen de politie bij de voordeur stond kwam de verdachte naar buiten; deze gedroeg zich behoorlijk agressief, pleegde diverse vernielingen met een kapmes en richtte later een op een vuurwapen gelijkend voorwerp op de agent. Korte tijd later ging hij de woning weer in, maar gaf zich over toen een arrestatieteam van de  politie aanstalten maakte om de woning in te gaan, de man aan te houden en de rust te laten terugkeren. De politie onderzoekt de zaak.

De gewonde man heeft zich bij de ambulance gemeld voor nadere zorg.

2016435389

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Heteren | 112 alarmeringen Heteren | Goedkoop Tanken in Heteren | Supermarkten in Heteren | Weerbericht Heteren